eventschedulehourshandsclickchartsclientscontactcvsdaysdownloadfacebookgoogleslinkedinmenupeoplepersonpiepinprocessresultsservicessharestatstargettelephonetwittertytests detailsAdvisory Plus

Η σουίτα «Find Your Skills»

Η Εξέλιξη των επιχειρήσεων έχει αφετηρία το Ανθρώπινο Κεφάλαιο. Η αναγνώριση των μοναδικών ικανοτήτων και η «καλλιέργεια» των χαρακτηριστικών των Ανθρώπων αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για την Διοίκηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Εξέλιξη των επιχειρήσεων έχει αφετηρία το Ανθρώπινο Κεφάλαιο. Η αναγνώριση των μοναδικών ικανοτήτων και η «καλλιέργεια» των χαρακτηριστικών των Ανθρώπων αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για την Διοίκηση. Η διαδικασία συνήθως διαρκεί πολύ και δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα εξαιτίας της έλλειψης των κατάλληλων «εργαλείων» αλλά και την δυσκολία στην αποσαφήνιση των αναγκών.

Η ομάδα της lmw, με εμπειρία στον σχεδιασμό καινοτόμων λύσεων για την βελτίωση της απόδοσης των επιχειρήσεων, σχεδίασε μια πρωτοποριακή υπηρεσία για κάθε οργανισμό. Συνδυάζοντας την Τεχνολογία και με κριτήρια υψηλής ποιότητας, προσφέρει την ολοκληρωμένη σουίτα «Find Your Skills” προσβάσιμη από τον καθένα, οπουδήποτε και αν βρίσκεται.

Η σουίτα «Find Your Skills» φιλοξενεί πάνω από είκοσι διαφορετικά online tests, και ανταποκρίνεται εύστοχα στις ανάγκες της Διοίκησης, φέρνοντας αποτελέσματα με ακρίβεια σε πραγματικό χρόνο ενώ ταυτόχρονα αποτυπώνει την ιδιοσυγκρασία του Ανθρώπινου Δυναμικού της επιχείρησης. Εύκολα, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ανακαλύψει τον τύπο Προσωπικότητας μονάδων αλλά και ομάδων, την Ηγετική ικανότητα των managers και των εργαζομένων, τις πραγματικές γνώσεις σε διάφορες ξένες γλώσσες και τον Προσανατολισμό σε συγκεκριμένους επιχειρησιακούς στόχους, π.χ. πωλήσεις, εξυπηρέτηση πελατών.

Στην ειδικά σχεδιασμένη περιοχή του website μας, οι αναφορές είναι διαθέσιμες στον καθένα με δικαίωμα πρόσβασης, εξασφαλίζοντας την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα της σουίτας. Οι απαντήσεις των test μπορούν να χρησιμοποιηθούν λεπτομερή σύνταξη αναφορών ή άλλους διοικητικούς σκοπούς. Η ενημέρωση της δραστηριότητας γίνεται σε πραγματικό χρόνο, παρουσιάζοντας το σύνολο των ενεργειών.

Πώς όμως θα επιτευχθεί η Εξέλιξη του Ανθρώπινου Δυναμικού μέσα από την σουίτα «Find Your Skills»; Με τη εφαρμογή των test επιτυγχάνεται το πιο ουσιαστικό βήμα για την ειλικρινή αναγνώριση των αναγκών και των χαρακτηριστικών του συνόλου. Όλη η διαδικασία πραγματοποιείται είτε αυτόνομα από τους υπευθύνους που ορίζει ο κάθε οργανισμός είτε σε πλήρη συνεργασία με την ομάδα της lmw. Τα εξειδικευμένα στελέχη μας, αναλύουν τα αποτελέσματα και συντάσσουν μια απόλυτα προσωποποιημένη λύση για την Παρακίνηση των Ανθρώπων προς την επίτευξη των στρατηγικών στόχων της Διοίκησης.

Επιλέξτε 3 δωρεάν test και καλέστε μας να σας κάνουμε μια διαδραστική παρουσίαση!

MORE

ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΕΣΤ

1. Επιλέξτε 3 δωρεάν τεστ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ

Τεστ Προσωπικότητας (GR)
Δεξιότητες στις Πωλήσεις (GR)
Δεξιότητες στην Εξυπηρέτηση Πελατών (GR)
Πωλήσεις μέσω τηλεφώνου (ΕΝ)
Συναισθηματική Νοημοσύνη (ΕΝ)
Διοικητική Ικανότητα (EN)
Τεστ Ευφυίας IQ (EN)
Επιτυχία στο εργασιακό περιβάλλον (ΕΝ)
Δεξιότητες στον Προγραμματισμό (ΕΝ)
Δεξιότητες στην Γραμματειακή Υποστήριξη (ΕΝ)
Ικανότητες στο Microsoft Office 2016 (ΕΝ)

ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ

Ισπανικό λεξιλόγιο (ΕΝ)
Γαλλικό λεξιλόγιο (ΕΝ)
Αγγλικό λεξιλόγιο (ΕΝ)
Ιταλικό λεξιλόγιο (ΕΝ)
Γερμανικό λεξιλόγιο (ΕΝ)

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Αγγλικά σε Δανέζικα (ΕΝ)
Αγγλικά σε Ρωσικά (ΕΝ)
Αγγλικά σε Πορτογαλικά (ΕΝ)
Αγγλικά σε Σουηδικά (ΕΝ)
Αγγλικά σε Ολλανδικά (ΕΝ)
Αγγλικά σε Αραβικά (ΕΝ)

ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΓΛΩΣΣΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

JAVA 8 (ΕΝ)
ASP.NET with SQL Server Test (ΕΝ)
Oracle 10g Administration (ΕΝ)

2. Συμπληρώστε τη φόρμα

Συχνές ερωτήσεις

Έλαβα τα τεστ και θέλω να δω τα αποτελέσματα. Τι πρέπει να κάνω;

Μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα ενδιαφέροντος, θα δημιουργηθεί αυτόματα ένας λογαριασμός εισόδου στην ειδική περιοχή του website μας. Μόλις ολοκληρώσετε τα test, εντός 24 ωρών θα λάβετε ειδοποίηση ότι τα αποτελέσματά βρίσκονται αναρτημένα εκεί.

Πως εξασφαλίζεται η αξιοπιστία των ερωτηματολογίων;

Η lmw έχει συνάψει διεθνή συνεργασία με έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές στην παροχή online λύσεων για την αξιολόγηση μελλοντικών υποψηφίων για εργασία. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με ένα στέλεχος μας.

Σε τι θα ωφελήσει την επιχείρησή μου;

Μέσω της διεξαγωγής των ερωτηματολογίων, η επιχείρηση δύναται να αναγνωρίσει τις ικανότητες, τις δεξιότητες και τα χαρακτηριστικά του Ανθρώπινου Δυναμικού. Τα στελέχη της lmw είναι στη διάθεσή σας για να σας παρουσιάσουν το πλήρες φάσμα εφαρμογών, προσαρμοσμένο στις ανάγκες τις επιχείρησής σας.

ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ;

ΠΡΟΒΟΛΗ ΘΕΣΕΩΝ

ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ

ΚΡΑΤΗΣΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Προσδιορίστε την ανάγκη σας επιλέξτε

Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Σας ευχαριστούμε

Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ