eventschedulehourshandsclickchartsclientscontactcvsdaysdownloadfacebookgoogleslinkedinmenupeoplepersonpiepinprocessresultsservicessharestatstargettelephonetwittertytests detailsAdvisory Plus
συνέντευξης

Σεμινάριο “Προετοιμασία Συνέντευξης”

Εάν θέλεις να βγεις δυναμικά στην αγορά εργασίας και να κάνεις την διαφορά από τον ανταγωνισμό τότε απλά κλείσε τη θέση σου στο βιωματικό σεμινάριο που έχει σχεδιάσει η ομάδα του CV Point, αποκλειστικά για τους νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας! Μέσα από την επαφή με τους εξειδικευμένους συμβούλους μας θα πάρεις όσα σου χρειάζονται για να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

“Προετοιμασία Συνέντευξης”

Η αναζήτηση εργασίας δεν θα είναι ποτέ η ίδια εάν παρακολουθήσεις το βιωματικό σεμινάριο που σχεδίασε η ομάδα της lmw ! Το βιογραφικό σου σημείωμα και η προετοιμασία για να ανταποκριθείς επαγγελματικά κατά την διάρκεια της συνέντευξης είναι αυτά που θα σε ξεχωρίσουν!

Η επαγγελματική σου ζωή δεν θα είναι ποτέ η ίδια αφού λάβεις την καθοδήγηση των ειδικών μας και θα είσαι έτοιμος να καταφέρεις όσα έχεις ονειρευτεί για την καριέρα σου!
Για αυτό κλείσε τη θέση σου στο ειδικά σχεδιασμένο σεμινάριο μας περιλαμβάνει όλα όσαπου πρέπει να προσέξεις και να προετοιμάσεις για να γίνεις ένας δυναμικός επαγγελματίας!

 

Ξέρουμε το δρόμο για την επιτυχία, έλα μαζί μας!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Επιλέξτε μία από τις παρακάτω ημερομηνίες

  • Σύνταξη Βιογραφικού for Starters
  • Σύνταξη Βιογραφικού
  • Προετοιμασία για Συνέντευξη
  • Σχεδιασμός Καριέρας

Συχνές ερωτήσεις

Ενδιαφέρομαι για εγγραφή στα σεμινάρια, πώς μπορώ να κλείσω θέση;

Η lmw δημιούργησε ένα marketplace υπηρεσιών για να διευκολύνει την διαδικασία εγγραφής των ενδιαφερόμενων. Μέσα στο ειδικά σχεδιασμένο περιβάλλον του website, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει τον τύπο του σεμιναρίου που επιθυμεί, τις ημερομηνίες που τον εξυπηρετούν, να καταχωρήσει τα προσωπικά του στοιχεία και να ολοκληρώσει σε επόμενο βήμα την συναλλαγή του. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο +30 211 8000 830.

Πώς θα επιλέξω το workshop που μου ταιριάζει;

Τα σεμινάρια σχεδιάστηκαν με γνώμονα την άρτια κάλυψη των αδύναμων σημείων που έχουν στατιστικά παρατηρηθεί σε άτομα που αναζητούν εργασία ή επιθυμούν να προετοιμάσουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.

Εάν ανήκετε στην κατηγορία των νέων που βγαίνουν τώρα στην αγορά εργασίας το “Career Workshop” θα σας εφοδιάσει με όλα τα κατάλληλα εργαλεία που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό και να αποσπάσετε θετικές εντυπώσεις από τον μελλοντικό εργοδότη σας. Το σεμινάριο είναι ομαδικό και διαδραστικό.

Το “Personal Career Coaching” απευθύνεται σε όσους έχουν ξεκινήσει την επαγγελματική τους πορεία και θέλουν να εξελίξουν τα χαρακτηριστικά που θα τους ξεχωρίσουν στο χώρο εργασία τους, ή αναζητούν τρόπους να αλλάξουν καριέρα. Η μέθοδος των στελεχών μας εγγυάται την αναγνώριση των αδύναμων σημείων της επαγγελματικής σας προσωπικότητας και μεταδίδει τεχνικές για βελτίωση ώστε μην επαναλάβετε σφάλματα που σας καθιστούν ευάλωτους στο εργασιακό σας περιβάλλον. Το σεμινάριο είναι ατομικό και διαδραστικό.

Για όσους επιθυμούν απλά να προετοιμάσουν ένα στοχευμένο βιογραφικό που αναδεικνύει τις ικανότητες και τις δεξιότητές τους για να κερδίσουν την προσοχή των εργοδοτών, το “CV Writing” είναι το ιδανικό σεμινάριο. Τα στελέχη μας ετοιμάζουν για εσάς ένα «δυνατό» βιογραφικό σημείωμα με τρόπο που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας ώστε να ξεχωρίσετε ανάμεσα από δεκάδες άλλα βιογραφικά. Το σεμινάριο είναι ατομικό.

Πώς μπορώ να πληρώσω για τα σεμινάρια που θα επιλέξω;

Μόλις επιλέξετε τις ημερομηνίες παρακολούθησης των σεμιναρίων και καταχωρήσετε τα προσωπικά σας στοιχεία, μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Πιστωτική / χρεωστική κάρτα/ PayPal

Μέσα από το ασφαλές περιβάλλον πληρωμών μπορείτε να ολοκληρώσετε την συναλλαγή σας επιλέγοντας τη χρήση της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας. Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις συναλλαγές σας με κάρτες τύπου: Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners.

Επιπλέον υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με το ηλεκτρονικό πορτοφόλι Masterpass.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό*:

  • Μέσω e-banking μπορείτε να μεταφέρεται το χρηματικό ποσό και ως αιτιολογία κατάθεσης αναφέρετε το όνομα σας και το τίτλο του σεμιναρίου που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε. Για την συντομότερη επιβεβαίωση της κράτησης σας, παρακαλούμε αποστείλετε μας το αποδεικτικό της συναλλαγής σας στο info@lmw.gr ή με fax στο +30 211 8000 838.
  • Κατάθεση στο λογαριασμό της lmw στα ταμεία της τράπεζας. Για την συντομότερη επιβεβαίωση της κράτησης σας, παρακαλούμε αποστείλετε μας το αποδεικτικό της συναλλαγής σας στο info@lmw.gr ή με fax στο +30 211 8000 838.

ALPHA BANK
LMW Α.Ε.Π.Α.
Αρ. Λογαριασμού: 359002320006125
IBAN: GR5101403590359002320006125

*Η επιπλέον χρέωση που προβλέπεται για τις διατραπεζικές συναλλαγές, επιβαρύνει τον καταθέτη.

Είναι ασφαλείς οι ηλεκτρονικές συναλλαγές στο www.lmw.gr;

Για την ασφάλεια των χρηστών του www.lmw.gr χρησιμοποιείται το ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της Alpha Bank μέσω του οποίου ολοκληρώνεται κάθε συναλλαγή.

Πιο αναλυτικά, όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Πού διεξάγονται τα σεμινάρια;

Όλα τα workshops πραγματοποιούνται στα γραφεία της lmw, στη Λ. Κηφισιάς 208, στο Χαλάνδρι, 15231. Για περισσότερες οδηγίες κάντε κλικ εδώ ή καλέστε μας

Γιατί να παρακολουθήσω τα σεμινάρια τις lmw?

Το Ανθρώπινο Κεφάλαιο για εμάς είναι αδιαπραγμάτευτη αξία και έχουμε όραμα να προετοιμάσουμε τα μελλοντικά στελέχη της αγοράς εργασίας με όλα τα εφόδια για μια καριέρα με προοπτικές εξέλιξης και δημιουργίας!

Στην lmw υποδεχόμαστε τον κάθε άνθρωπο προσωπικά και τον βοηθάμε να βελτιώσει τον επαγγελματικό του χαρακτήρα.
Καλλιεργούμε ιδέες και αξίες που θα σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε στην αγορά εργασίας και να προάγετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ενδιαφέρομαι για επιλέξτε υπηρεσία

Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Σας ευχαριστούμε

Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ